Week-end eminescian la mall

Vineri, 15 ianuarie, Uvertura Mall celebrează alături de tineri ziua celui mai mare poet naţional. Festivalul de muzică şi poezii „Simţire eminesciană”, aflat deja la cea de a doua ediţie, va avea loc vineri, între orele 16:00-20:00, la etajul 4 al mall-ului.


Tinerii sunt invitaţi să îşi arate aprecierea faţă de marele poet, cântând sau recitând poeziile care l-au consacrat.

Înscrierea se face prin e-mail, la adresa marketing@uverturamall.ro.  Doritorii vor specifica modul de participare (individual sau colectiv), precum şi numele, prenumele, vârsta şi numărul de telefon al unui reprezentant legal. Concursul se va desfasura pe categorii de vârste: 6-9 ani, 10-12 ani și 13-15 ani, din clasele 0-VIII.

Sezonul reducerilor la Uvertura Mall Botoșani

Tot vineri, 15 ianuarie 2016 dăm startul legal al reducerilor la majoritatea magazinelor din mall. Indiferent că este vorba despre magazine pentru doamne, domni sau copii, peste tot găsim reduceri importante la articolele de iarnă.
Pasionații de haine și accesorii pot achiziționa articole vestimentare de la H&M sau Eponge cu reduceri de până la 70%, Steilmann, Lee Cooper și Kenvelo cu reduceri de până la 60%,iar magazinele Dovani și Best Line cu 50% respectiv 40%.
Copiii îşi pot alege articole Coccodrillo și Louise cu până la 50% mai ieftine sau își pot completa colecțiile cu jucăriile de la Noriel, cu reduceri de până la 40%.
Brandul internațional de încălțăminte și marochinarie CCC oferă reduceri de până la 70%, iar  Reshoes a tăiat prețurile până la 50%.
Pentru cei care adoră parfumurile și cosmeticele, atât Beauty Mania, cât și Yves Rocher vin cu oferte de până la 50% la o gamă diversă.
Lista completă a promoțiilor se găsește pe site-ul http://www.uverturamall.ro/reduceri-si-promotii.html

Ateliere de creație și dans

Sâmbătă 16 ianuarie, între orele 14:00 -16:00 în Uvertura Mall la etajul 3, copiii și tinerii sunt invitați la două Ateliere de creație, GRATUIT - “Rezervații – Salvați Pământul” , alături de moderatorii Club “MODAS Studio”.
Între orele 16:00 -18:00, tot la etajul 3 al Uvertura Mall, cei interesati vor putea participa la “Atelierele de Dans”  unde moderatorii Club “MODAS Studio” îi vor îndruma și vor învăța să facă primii pași în arta dansului.
Duminică, 16 ianuarie, între orele 14:00-16:00 în Uvertura Mall la etajul 3, copiii și tinerii sunt invitați la un atelier de creat Origami, gratuit.
La ateliere pot participa copii cu vârste între 6 -12 ani.
Înscrieri și detalii referitoare la desfășurarea atelierelor se pot primi și la tel. 0752.500130

Expoziție Eco-Ro-Tin

Sâmbătă și duminică, 16-17 ianuarie, la etajul 3, vor fi expuse lucrările copiilor ce au participat la atelierele de creație și workshop-urile, din perioada octombrie – decembrie 2015.
Vor fi expuse lucrări de la atelierele și workshop-urile: Halloween, Felicitări pentru Moș Nicolae, Moș Crăciun, împletituri, drapelul României, felicitări și nu numai.

Pentru toate activitățile și campaniile lunii ianuarie urmărește-ne pe pagina de Facebook.

Uvertura Mall – Ne vedem în Centru!

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei