Vino în Uvertura Mall și fă-te voluntar! CE te așteaptă în acest weekend

Botoşănenii sunt invitaţi duminică, 20 septembrie, începând cu ora 12.00, la Uvertura Mall, unde va fi organizat Târgul ONG Botoşani, ediţia 2015.


Şi-au anunţat participarea peste 15 organizaţii care vor pregăti standuri de prezentare, activităţi pentru copii şi tineri precum şi moment artistice specific. Anul acesta Târgul ONG va conţine o secţiune specială, Târgul Voluntarilor Botoşăneni, ediţia a IV-a, acţiune organizată cu sprijin financiar de la Consiliul Judeţean Botoşani, în cadrul proiectului „VoluntGRAN - Voluntariatul trece graniţa”, organizată de Asociaţia B-Right Media în colaborare cu centrul comercial şi organizaţiile participante.

Este vorba despre. Târgul voluntarilor va fi un bun prilej pentru organizaţii să-şi promoveze oferta de proiecte pentru a le stârni interesul potenţialilor voluntari, dar şi pentru persoanele care doresc să facă voluntariat pentru a-şi găsi acele activităţi care li se potrivesc cel mai bine. 

O altă noutate pe care o aduce ediţia din acest an este că târgul va fi unul internaţional, reunind deopotrivă organizaţii din România, dar şi din Republica Moldova şi Ucraina, partenere în cadrul proiectului „VoluntGRAN”.

Uvertura Mall – Ne vedem în Centru!

 

3:50 pm Vineri, 18 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Uvertura MallAsociatia B Right Mediatarg ONG

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei