Un fost pompier și-a dat sufletul la margine de drum, la câțiva metri de casă: FOTO

În urma accidentului mortal care s-a petrecut joi, 6 august 2015, pe o stradă din orașul Bucecea, a fost stabilit faptul că bărbatul pe bicicletă care și-a pierdut viața la margine de drum era un fost pompier.


Cu toate că medicii s-au chinuit aproape o oră să-l resusciteze, C.B., botoșăneanul trecut de 80 de ani, nu a mai supraviețuit în urma impactului și și-a dat ultima suflare sub privirile salvatorilor. Trupul neînsuflețit al fostului pompier, care zace acoperit pe marginea drumului, urmează să fie preluat de o echipă de criminaliști și transportat la morgă.

Conform spuselor martorilor, Constantin B. a fost un om cumsecade, iar meseria lui a fost una de salvator. Din informațiile primite de la fața locului, bărbatul a decedat în urma unei manevre cu spatele a șoferului de pe Toyota, O.C., de 44 de ani, care nu l-a observat. De-a dreptul trist este faptul că bătrânul mai avea câțiva metri până să ajungă acasă.

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei