Treasure hunt cu premii la Mall: CÂND pot căuta botoșănenii inedita comoară

Umor, divertisment, culoare, artă, frumuseţe, shopping, toate vă aşteaptă în acest weekend la Uvertura Mall.

Toţi clienţii care vor veni în acest week-end la Uvertura Mall pentru a profita de reducerile de vară vor avea şansa să participe la Tombola Verii unde premiile sunt de peste 5000 de lei.


Pe lângă cumpărături şi reduceri, toţi vizitatorii Uvertura Mall vor avea sâmbătă oportunitatea să primească gratuit o caricatură marca BOA. Cunoscutul caricaturist Ovidiu Ambrozie Bortă a fost invitat din nou la Botoşani de către Librăria Alexandria împreună cu Uvertura Mall. Acesta va face un maraton al caricaturilor timp de 12 ore, de la 10:00 la 22:00, în faţa Librăriei Alexandria care se află la etajul 3 al Centrului Comercial.

Desene colorate pe față pentru cei mici

În acelaşi timp, copiii sunt invitaţi la Facepainting. După cum ne-a obişnuit, Uvertura Mall oferă în fiecare sâmbătă şi duminică desene pe faţă colorate tuturor copiilor, de la ora 12:00 la etajul 3.

Doamnele şi domnişoarele sunt răsfăţate în acest week-end. Vor avea posibilitatea de a profita de cupoanele de reducere Yves Rocher şi de a participa la tombola pe care magazinul o organizează. Standul este amplasat la parter, lângă magazin.

De la ora 12:00 acestea sunt invitate să afle ce surprize le oferă Oriflame. Aceştia sunt pregătiţi să le răsfeţe simţurile prin culoare şi parfum la etajul 3 al Uvertura Mall.

Atelier de creat hăinuțe pentru păpuși

Copiii sunt cei mai fericiţi la Uvertura Mall. Fetiţele sunt invitate în fiecare sâmbătă la un atelier de creat hăinuţe pentru păpuşi începând cu ora 11:00 la etajul 4 al mall-ului iar toţi copii pasionaţi de jocuri de strategie sunt invitaţi să înveţe GO, un joc chinezesc care va ascuţi minţile celor mici.

Duminica a fost rezervată distracţiei, cei mici şi cei mari sunt invitaţi la întâlnirea de duminică cu Clovnul Bobo. Timp de 2 ore, între 12:00 şi 14:00, cei mici vor desena, se vor juca, vor cânta împreună cu iubitul clovn.

Tot duminica, intre orele 17:00-19:00, în tot Centrul Comercial se va organiza un concurs de Treasure Hunt. Participanții care vor merge la toate punctele și vor ajunge la punctul central vor câștiga vouchere de cumpărături.

Uvertura Mall – Ne vedem în Centru!

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei