Sfârșit GROAZNIC: Bărbat mort pe marginea șoselei, după ce a fost izbit de o Toyota - FOTO

În urmă cu puțin timp, pe un drum din județul Botoșani, un biciclist care se deplasa spre casă și-a găsit sfârșitul tragic, când un autoturism Toyota a dat peste el, pe o stradă din orașul Bucecea.


Din primele informații, s-ar părea că bărbatul a fost până la un magazin să cumpere o pâine, iar la un moment când să se întoarcă spre casă a fost acroșat și târât pe drum de un autoturism marca Toyota. În urma impactului, pe marginea drumului se putea zări sacoșa plină de sânge în care acesta avusese cu doar câteva momente în urmă pâinea.

La fața locului au sosit în aceste momente echipaje de la Poliție, SJA Botoșani, și un echipaj al Serviciului de Medicină Legală (SJML). Medicii s-au străduit 50 de minute să-l readucă la viață pe botoșăneanul care era pe bicicletă, însă din păcate cu toate eforturile depusă, inima lui a încetat să mai bată. Oamenii legii iau măsurători și au deschis deja o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul rutier nefericit.

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei