Sezonul reducerilor la Uvertura Mall

15 ianuarie reprezintă în România data la care se dă startul legal al reducerilor pentru majoritatea magazinelor. Brandurile cunoscute din Uvertura Mall au furat însă deja startul reducerilor și promoțiilor. Anunţul este făcut chiar de reprezentanţii complexului comercial, prin intermedul unui comunicat de presă pe care-l redăm integral mai jos.


Indiferent că este vorba despre magazine pentru doamne, domni sau copii, peste tot găsim reduceri importante la articolele de iarnă.
Botoșănenii vor face economii consistente în această perioadă. O botoșăneancă a economisit 500 de lei la toate cumpărăturile comparând cu prețul întreg.
“Eu întotdeauna aștept sezonul reducerilor din ianuarie-februarie pentru că găsesc produsele la fel de calitative pentru un preț ceva mai mic” – a zis Georgiana C., client Uvertura Mall.
În ultimele zile vitrinele magazinelor din cadrul Uvertura Mall au fost invadate de afișe care anunță că sezonul reducerilor a început, pentru soldurile de toamnă-iarnă. Magazinele brandurilor cunoscute îi întâmpină pe clienți cu promoții de până la 70%.
Pasionații de haine și accesorii pot achiziționa articole vestimentare de la H&M sau Eponge cu reduceri de până la 70%, Steilmann, Lee Cooper și Kenvelo cu reduceri de până la 60%,iar magazinele Dovani și Best Line cu 50% respectiv 40%.
Copiii îşi pot alege articole Coccodrillo și Louise cu până la 50% mai ieftine sau își pot completa colecțiile cu jucăriile de la Noriel, cu reduceri de până la 40%.
Brandul internațional de încălțăminte și marochinarie CCC oferă reduceri de până la 70%, iar  Reshoes a tăiat prețurile până la 50%.
Pentru cei care adoră parfumurile și cosmeticele, atât Beauty Mania, cât și Yves Rocher vin cu oferte de până la 50% la o gamă diversă.
Lista completă a promoțiilor se găsește pe site-ul www.uverturamall.ro
 

 

8:26 pm Luni, 11 Ianuarie, 2016

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei