Șeful de la Dorohoi anunță schimbări mari: CE se mai construiește

Dorohoienii primesc o nouă veste, în ceea ce privește locuințele, noi spații la a căror construcție va începe cât de curând posibil. 


După cele 72 de locuinţe aprobate pentru municipiul Botoşani, Agenţia Naţională pentru Locuinţe a aprobat construcţia a 48 de noi locuinţe şi în municipiul Dorohoi, scrie Ziarul Evenimentul.

 „Sunt finanțate pentru municipiul Dorohoi 48 de locuințe ANL și am primit contractul de finanțare pentru anul acesta. Din discuțiile pe care le-am avut cu cei din conducerea ANL, au spus că începând de săptămâna viitoare vor intra în procedură de licitație pentru constructor, pentru C+M”, a declarat primarul Dorin Alexandrescu. Acesta a precizat că speră ca licitaţia să nu fie contestată pentru a putea începe construcţia locuinţelor chiar în 2015. 

„Din experiența celor de la București au spus că în termen de 30-40 de zile va fi desemnat un câștigător și lucrările vor începe anul acesta. Dacă timpul va fi prielnic sperăm ca acestea să fie finalizate tot anul acesta, dacă intervin probleme la licitație se va prelungi termenul până anul viitor”, a completat primarul municipiului Dorohoi. 

2:38 pm Miercuri, 05 August, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Dorin AlexandrescuANL Dorohoiconstructie de locuinte

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei