SCANDAL la Iași și-un accident în lanț din cauza unui tânăr medic botoșănean - FOTO

Un tânăr medic ieşit din tură cobora din Fundaţie spre Păcurari cu autoturismul său Volkswagen cu numere de înmatriculare de Botoşani, scrie Ziarul de Iași.


El a văzut că strada e liberă şi s-a aplecat să ridice ceva de la picioare, moment în care a lovit un microbuz Volkswagen ce oprise la trecerea de pietoni de la spălătoria auto Blue Car, aproape de Petru Poni, în spatele unui autoturism Skoda Octavia cu numere de înmatriculare de Suceava. Cele două maşini staţionau ca să-i permită unui copil să traverseze strada.

Nicio persoană nu a fost rănită, din fericire. Toţi cei trei şoferi au fost testaţi de poliţişti, dar niciunul dintre ei nu consumase băuturi alcoolice. Şoferul autoturismului Skoda a făcut scandal, certându-l pe medicul care a provocat accidentul,spunând că abia de o săptămână îşi scosese maşina din service. Se enervase mai tare când văzuse numerele de înmatriculare de Botoşani.

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei