Restaurant nou deschis la Uvertura Mall

DAbo Döner reprezintă un nou concept în cadrul restaurantelor de tip fast-food. Principiul care stă la baza activității este prepararea produselor la fața locului, proaspete, în prezența clientului (chifla, carnea pentru kebab, salatele, sosurile).


Cu profesionalismul și experiența unui lanț de restaurante în întreaga Europa în spate, DAbo Doner garantează clienților din Botoșani o experiență culinară desărvârșită, identică cu cea din cele peste 20 de restaurante din țară.

Döner kebabul și-a căpătat binemeritata popularitate cu mulți ani în urmă atât in Germania, unde a câștigat de trei ori consecutiv titlul de ”Cel Mai Bun Doner din Germania”, cât și în întreaga Europa, fiind considerat unul dintre produsele sănătoase de fast-food. Cu un brand modern, puternic și prin promovarea de ingrediente nutritive proaspete și sănătoase, dar și prin devotamentul și implicarea personalului în pregătirea gustoaselor preparate, DAbo Doner oferă cea mai bună și savuroasă soluție alimentară unei piețe care evoluează și crește continuu.

Inaugurarea restaurantului DAbo Doner va avea loc, joi, 23 februarie, la etajul 4 Uvertura Mall.

 

4:50 pm Marti, 21 Februarie, 2017

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei