Primarul PSD-ist, la plimbare cu microbuzul școlar prin tot județul Botoșani: FOTO

În urmă cu un an, Victor Ponta care era venit în vizită la Botoșani, în plină campanie electorală, le-a înmânat printre altele, primarilor din județ, chei de microbuze școlare.


Un sprijin care într-o țară normală ar trebui să vină firesc. Într-o țară normală copiii sau primarii nu ar trebui să stea cu mâna întinsă către guvernanți pentru a avea acces la un mijloc de transport pentru a merge la școală. Într-o țară în care demnitarii își votează pensii sau alte beneficii.

Dar trăim în țara asta și mai avem un exemplu de slugărnicie în situația unui primar dintr-o comună din nordul județului. Ioan Butnaru pe numele lui, care conduce Hilișeu Horia și unde există o Biserică unicat care se prăbușește, dar care nu ajunge în atenția guvernanților din varii motive.

Primarul de Hilișeu Horia a primit și el un microbuz școlar și de bucurie s-a tot plimbat cu el prin târg, dar și prin comuna lui și s-a tot pozat. La sediul PSD Botoșani, în fața Prefecturii, în fața Inspectoratului Școlar Județean, etc. Și-apoi a postat fotografiile pe Facebook să-l vadă toată lumea.

”Un nou microbuz școlar vine în ajutorul tinerilor și cetățenilor din comunitatea noastră, putem spune cu mândrie că suntem una dintre comunele beneficiare ale programului de distribuție microbuze școlare, oferite de Ministerul Dezvoltări Regionale și Administrației Publice . Mulțumim din suflet pentru implicarea și ajutorul oferit doamnei senator Federovici Doina Elena, domnului deputat Andrei Dolineaschi, doamnei inspector școlar general Huncă Mihaela”, a scris primarul pe pagina sa de pe rețeaua socială.

Pe de altă parte, Ioan Butnaru este totuși de apreciat. Este singurul primar care a recunoscut că s-a bucurat și el puțin de banul contribuabilului.

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei