Pompierii îşi scot tehnica la vedere chiar de ziua lor

Ziua Pompierilor din România, sărbătorită în fiecare an pe 13 septembrie, va avea o triplă semnificaţie pentru personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani.


La împlinirea a 168 de ani de la sacrificiul eroilor pompieri din Dealul Spirii, se vor aniversa şi 165 de ani de când pompierii dorohoieni veghează la siguranţa comunităţii, fiind un reper al curajului, spiritului de sacrificiu şi devotamentului pentru oameni şi Ziua Informării Preventive.

 

Cea mai apreciată locaţie de shopping şi entertainment din Botoşani va fi gazda unor evenimente care marchează Ziua Pompierilor din România şi Ziua Informării Preventive. Astfel, pe parcursul întregii zile, clienţii complexului comercial vor avea posibilitatea să descopere tainele meseriei de pompier.

 

Botoşănenii care vor alege să vină pe 13 septembrie la Uvertura Mall Botoşani vor avea ocazia să vizioneze o parte din tehnica de intervenţii a ISU Botoşani şi să primească sfaturi preţioase în ceea ce priveşte prevenirea situaţiilor de urgenţă din partea inspectorilor de prevenire.

 

Încă de la ora 10.00, pe esplanada din faţa Uvertura Mall, vor fi amplasate autospeciale de intervenţie, precum şi un punct de informare, unde toţi cei interesaţi vor putea să afle informaţii care pot face diferenţa într-o situaţie limită. Cunoştinţele dobândite vor oferi clienţilor posibilitatea câştigării unor premii la concursurile care se vor desfăşura începând cu ora 17.00, la etajul IV al complexului comercial.

 

În cadrul activităţilor organizate la Uvertura Mall, vor fi prezentate ţinutele purtate în diverse situaţii de urgenţă sau la momente festive. Un moment special va fi întâlnirea cu plutonierul major Iulian Rotariu, primul român care a participat la ultramaratonul Gobi March, purtând cumândrie steagul românesc până pe locul IV în clasamentul general şi locul I la categoria de vârstă 40 – 49 de ani.

 

Aşadar, pe 13 septembrie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „NicolaeIorga” al Judeţului Botoşani şi Uvertura Mall invită toţi botoşănenii săparticipe la activităţile prilejuite de Ziua Pompierilor din România şi Ziua Informării Preventive.

 

11:17 am Vineri, 09 Septembrie, 2016

1 Comentarii la “Pompierii îşi scot tehnica la vedere chiar de ziua lor ”

  1. Cititor cod spune:

    Am participat si mi s-a parut foarte interesanta coordonarea si organizarea tactica a echipelor.

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei