N-a avut pic de rușine și a rămas gol pușcă în fața unui om al legii!

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Leorda, şi-a dat pantalonii jos în faţa casei unui poliţist şi a aruncat cu pietre în locuinţa acestuia, după care a fost pus în libertate.


Bărbatul a contestat măsura arestului preventiv, dispusă de Judecătoria Dorohoi, iar magistraţii de la Tribunal i-au admis cererea şi au dispus eliberarea acestuia de îndată. Incidentul a avut loc în data de 3 septembrie. 

Bărbatul a mers în fața casei polițistului, unde s-a dezbrăcat de pantaloni și a început să înjure și să adreseze injurii la adresa omului legii. La un moment dat, scandalagiul a pus mâna pe pietre și a început să arunce către locuința polițistului. La scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj de poliție și, după ce a fost imobilizat, bărbatul a fost dus la secția de poliție. Acesta a continuat și acolo să se dea în spectacol, lovind și doi trecători. 

Individul a fost internat la Secția de Psihiatrie, de unde însă a reușit să fugă. În cursul zilei de miercuri, el a fost identificat în municipiul Dorohoi, fiind reținut. Ulterior, a fost prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este acuzat de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și de distrugere.

4:50 pm Vineri, 11 Septembrie, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  PolitieLeordaBarbat GolPolitist

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei