Mult promisa șosea de centură a Dorohoiului se lasă așteptată: Urmează studiile de teren

În curând, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va semna contractul pentru execuția studiului de fezabilitate pentru centura municipiului Dorohoi.


Valoarea acestui proiect de anvergură este de 260.000 de euro, iar primul demers a început când Dan Șova era ministrul transporturilor și a efectuat o vizită la Dorohoi

Atunci, reprezentanții CNADNR, deputatul Andrei Dolineaschi și primarul muncipiului Dorohoi, Dorin Alexandrescu, au purtat discuții despre acest proiect. Șoseaua de centură va începe de la drumul dinspre Suceava, va ajunge pe drumul spre Botoșani și la ieșirea orașului spre Darabani. În total, se vor executa aproximativ 11 kilometri de șosea pentru tonajul greu. 

Studiul de fezabilitate a fost postat pe pagina oficială a instituției, în luna noiembrie din 2014, iar după semnarea contractului, în acest an se vor face studii de teren pentru ca administrația locală să știe exact traseul centurii. Un alt obiectiv pentru municipalitate este strada Colonel Vasiliu, modernizare care a început anul trecut, dar din cauza proiectului de reabilitare a rețelei de apă, este posibil să existe întârzieri.

(M.A.)

 

1:40 am , 05 Aprilie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei