Magazine norocoase, dans, creaţii şi reduceri la Uvertura Mall

Campania ”Magazinele Norocoase” continuă și în acest week-end cu alte două magazine care răsplătesc fidelitatea clienților: Opti Boutique și Home Sweet Home. Toți cei care cumpără de minim 100 de lei din cele două locații, completează talonul de participare și îl depun în urnă au șansa să câștige unul dintre cele două premii de 250 lei fiecare, oferite de Uvertura Mall.


Câștigătorii ”Magazinelor Norocoase” din weekendul 23-24 ianuarie 2016 sunt: Matei Mihai –voucher de 250 lei, valabil la Cine Grand și Bălan Bogdan – voucher de 250 lei, valabil la New Chicago.
Regulamentul complet al campaniei îl puteți găsi pe site-ul www.uverturamall.ro

De la Ceragem...

Sâmbătă și duminică, vizitatorii Centrului Comercial pot beneficia de sesiuni gratuite de termo-masaj  oferite de CERAGEM.
CERAGEM îmbină tehnologia modernă a secolului XXI şi cunoştinţele acumulate în mii de ani, de către străvechea medicină asiatică. CERAGEM dorește să creeze o bază importantă în societate, unde vieţile oamenilor sunt mai luminoase şi mai fericite şi unde fiecare şi orice minte este atinsă de creativitate şi iubire. Ceragem este  implicată în activităţi voluntare, totul pentru a face vieţile clienţilor lor mai fericite. Ceragem doreşte mereu să ajute oamenii care au nevoie de ajutor. În Romania, Ceragem există din anul 2006, cu peste 20 de centre demonstrative.
Procedura de termomasaj se adresează persoanelor care suferă de dureri cronice de spate, dureri ale articulaţiilor, dureri de umeri, dureri de genunchi, gât înţepenit sau rigid, probleme ale circulaţiei sângelui, dureri şi tensiuni musculare, stres zilnic, insomnie, obezitate şi multe altele.

... La ateliere de creație și dans

Sâmbătă, 30 ianuarie, între orele 14:00 -16:00 în Uvertura Mall la etajul 3, copiii și tinerii sunt invitați la Atelierul de creație, unde vor învăța  noțiuni de socializare și organizare pentru copii, alături de un specialist și moderatorii Club “MODAS Studio”.
Între orele 16:00 -18:00, tot la etajul 4 al Uvertura Mall, cei interesati vor putea participa la “Spectacolul de dans”,  unde participanții la edițiile anterioare de ateliere de dans vor arăta ceea ce au învățat.
Duminică, 31 ianuarie, între orele 14:00-16:00 în Uvertura Mall la etajul 3, copiii și tinerii sunt invitați la un atelier de creat Origami.
La ateliere pot participa gratuit, copiii cu vârste între 6 -12 ani.
Înscrieri și detalii referitoare la desfășurarea atelierelor se pot primi și la tel. 0752.500130

Sezonul reducerilor continuă la Uvertura Mall, așa că botoșănenii sunt așteptați să profite de reducerile din magazine.
Lista completă a promoțiilor se găsește pe site-ul http://www.uverturamall.ro/reduceri-si-promotii.html
Pentru toate activitățile și campaniile pregătite de Uvertura Mall urmăriți pagina de Facebook.

Uvertura Mall – Ne vedem în Centru!

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei