Încă un necaz în comuna TRAGEDIILOR: Băiat în stare gravă la spital după ce a căzut de pe casa pe care și-o construia

Un băiat de 23 de ani din Dorohoi, județul Botoșani, a fost la doar un pas de nenorocire, când lucra de zori la casa lui cea nouă, pe care și-o construia în comuna Broscăuți.


La doar un pas de tragedie, iar asta fiindcă băiatul s-a dezechilibrat și a căzut chiar de pe casa și-o construia în comuna sus-menționată. În seara de miercuri, 20 mai 2015, Cosmin M., de 23 de ani, a fost adus la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean Mavromati din municipiul Botoșani de către un prieten, iar în momentul în care medicii i-au făcut câteva investigații, aceștia au constatat că tânărul din Dorohoi a suferit mai multe leziuni la nivelul spatelui, dar și un traumatism cranian sever, ca urmare a căderii de la aproximativ 5 sau 6 metri. 

Totul s-a petrecut în jurul orei 19.00, iar cel mai probabil Cosmin M. va rămâne internat pe una dintre secțiile unității spitalicești botoșănene o bună bucată de timp până își va reveni și se va putea întoarce la treaba pe care o mai are în ridicatul casei.

(M.M.)

 

10:04 am Joi, 21 Mai, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei