Hepatita C depistată gratuit la Uvertura

Având în vedere prevalenţa înaltă a hepatitei C, nediagnosticate încă, în România, marți, 13 octombrie, Uvertura Mall în parteneriat cu Centrul Medical Lotus Med, a organizat o campanie de testare gratuită a virusului hepatitic C.


Această acţiune face parte din Caravana mobilă a Programului de testare a populaţiei în vederea depistării cu infecţie de virus hepatitic C - Campania de screening Give screening a chance in HCV, in derulare pe perioada 2015-2017, pe întreg teritoriul ţării. Campania se deruleaza sub egida Fundatiei „Prof. Dr. Matei Bals", cu sprijinul companiei Janssen Pharmaceuticals România.
În cortul amplasat la etajul trei al Centrului Comercial, pe parcursul întregii zile, au fost prezente cadre medicale, care, folosind un procedeu de testare minim invazivă, au realizat testarea persoanelor care s-au prezentat la sediul campaniei și le-au comunicat rezultatul investigaţiei, şi anume, prezenţa sau nu a infecţiei cu virusul hepatitic C. Testarea a fost gratuită, persoanele depistate pozitiv fiind îndrumate spre analize mai amănunţite gratuite.

5:34 pm Joi, 15 Octombrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei