Fuego nu poate să închidă un ochi noaptea din cauza lui George Enescu: „Mi-am zis că trebuie musai să caut și să duc o floare“

Chiar dacă are o vară plină în concerte, Fuego și-a făcut timp și pentru el și a plecat într-o binemeritată vacanță, tocmai la Paris, iar artistul a ținut cu orice preț să ducă o floare la mormântul lui George Enescu, în faimosul cimitir Pere Lachaise, scrie Libertatea.


”Cum nu sunt genul care să zăbovească prea mult, neavând răbdare, după o zi de odihnă si boemie, am pornit la explorat Parisul, cu harta, ca un turist european conștiincios. Și mi-am zis că trebuie musai să caut și să duc o floare la mormântul celor ce, prin bucuria de a cânta, au schimbat pentru totdeauna muzica mondială, în faimosul cimitir Pere Lachaise. Primul popas - la românul nostru faimos, George Enescu, unde am găsit, spre surprinderea mea, flori si lumânări și câțiva străini veniți sa-i aducă un omagiu.

Câți romani îi vizitează oare, casa memoriala de la Botoșani sau cea din Sinaia? Apoi am trecut pe la Chopin și după lungi căutări, am găsit si locul în care odihnește marea EDITH PIAF. De ce-am vrut să vă spun asta? Pentru că noi nu exploatam cimitirul Bellu și nu-i acordăm, măcar simbolic, importanța cuvenită”, a postat artistul. Următorul popas făcut de Fuego a fost la Disneyland.

 

10:03 am Joi, 06 August, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  George EnescuFuegoMormantul un George Enescu

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei