Filmele care te scot din casă: VIDEO cu ce te așteaptă la Cine Grand!

Pe botoșăneni îi așteaptă o perioadă cu multe filme bune la Cine Grand, în incinta Uvertura Mall, acolo unde în perioada 7 - 13 august 2015 vor rula o avanpremieră și-o premieră, pe marele ecran.


Primul film în avanpremieră, se numește „Paper Town“ (Orașul de hârtie), și-i are ca actori pe Nat Wolff, Jaz Sinclair, Cara Delevingne, Austin Abrams.

Acțiunea: Un tânăr şi cei patru prieteni ai săi pornesc în călătoria vieţii lor ca s-o găsească pe vecina dispărută. Audiția Carei Delevingne pentru rolul lui Margo a fost remarcabilă, conform celor spuse de John Green (autorul cărţii).

Cel de-al doilea film care poate fi urmărit la Cine Grand se numește „The Gift” (Darul). Pelicula în premieră, îi are ca actori în rolurile principale pe Jason Bateman, Joel Edgerton, Rebecca Hall.

Simon şi Robyn au o viaţă perfectă. Totul se schimbă când cei doi îl întâlnesc pe Gordo, o cunoştinţă din liceu a lui Simon. Bărbatul se insinuează în viaţa cuplului, iar curând se va vedea că intenţiile sale nu sunt dintre cele mai bune.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA PROGRAMUL FILMELOR DE LA CINE GRAND!

3:48 pm Joi, 06 August, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Uvertura MallCine GrandProgram FilmeThe Gift

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei