Expozitie de şerpi la Uvertura Mal

Mai multe specii de șerpi, tarantule, iguane și alte animale sălbatice sunt expuse în această toamnă la etajul doi al Uvertura Mall din municipiul Botoșani. Expoziția deschisă luna trecută a strâns curioși, care au venit să admire viețuitoare aduse de pe alte meleaguri.


Șerpi, vipere pufăitoare, iguane, chinchila și alte viețuitoare au putut fi admirate astăzi în toată splendoarea, din vitrinele amplasate la etajul doi al centrului comercial. Încă de la intrare, în locul parcă devenit o ”mini” junglă, botoșănenii au fost întâmpinați pe deoparte de tarantule, iar de cealaltă parte de șerpi și nu în ultimul rând de rozătorul Chinchila și broaștele testoase. Atracția zilei a fost însă un piton care măsura mai bine de doi metri și care își făcea somnul de ”frumusețe” într-un colț al vitrinei.

De asemenea, curioșii au putut să admire o anaconda galbenă- constricor, cu răspândire în America de Sud: Bazinele fluviilor Amazon și Orinoco, până în Argentina. Potrivit descrierilor, această specie de șarpe se hrănește cu rozătoare mari, căprioare,câini, oi, etc.

Botoșănenii mai pot admira expoziția până pe 18 octombrie 2015, în intervalul orar 10.00-21.00.

5:19 pm Joi, 15 Octombrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei