Clipe sângeroase pentru un botoșănean: Și-a văzut moartea cu ochii după ce un cioban l-a spintecat

Un bărbat de 47 de ani din județul Botoșani a trecut prin clipe cumplite, iar un altul va trebui să dea socoteală în fața legii pentru fapta comisă, una de vătămare corporală extrem de gravă. 


Cei doi bărbați, ciobani de meserie, au sărit la bătaie cu obiecte periculoase când unul dintre ei ar fi intrat pe proprietatea celuilalt cu turma de oi. Supărat din cale-afară pentru gestul consăteanului, Eugen Z. ar fi sărit la bătaie cu un cuțit.

Celălalt cioban s-a apărat cu un cuțit și bătaia sângeroasă a avut un deznodământ aproape de o tragedie: unul dintre ei a ajuns în stare gravă la spital, fiind practic spintecat în zona abdomenului, fiind preluat de Ambulanță în stare foarte gravă, cu politraumatism prin agresiune și multiple plăgi tăiate și înjunghiate cu eviscerație a organelor abdominale.

Nici agresorul nu a scăpat mai ieftin, și el a ajuns la spital cu răni la nivelul mâinii după ce, inițial, fugise de la locul faptei. Astfel de conflicte spontane au loc tot mai frecvent între oamenii care își câștigă existența din pășunatul animalelor ori din munca pământului. Ura este atât de mare, încât oamenilor nu le pasă pur și simplu de consecințe. De pildă, la începutul lunii mai, un alt cioban de 45 de ani, ajungea de urgență la spital după ce, surprins cu oile pe o proprietate privată, proprietarul a tras în el cu pistolul, rănindu-l în zona capului.

În urmă cu aproape o lună, un alt cioban în vârstă de 33 de ani a avut parte de aceeași soartă, proprietarii de la stâna unde lucra aplicându-i o bătaie de l-a băgat în spital, după ce a „îndrăznit” să își ceară drepturile salariale.

 

2:42 pm Marti, 04 August, 2015
Te-ar mai putea interesa si:  Spitalul Judetean Mavromati BotosaniCutitcioban injunghiat

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei