Centru de… prinţese deschis la Botoşani

Luna februarie aduce, la Botoșani o noutate pe piața beauty&style : Princess Style Salon! Amplasat într-un spațiu extrem de generos, care oferă clienților o zonă de recepție, unde pot primi informații despre serviciile de care pot beneficia, dar și de mai multe încăperi, pentru serviciile de înfrumusețare, Princess Style Salon va intra cu siguranță în programul celor dornici de a beneficia de calitate, la standarde înalte și cu aparatură ultramodernă.


Începând cu 1 februarie, salonul amplasat la etajul 3 al Uvertura Mall, oferă servicii de coafură, frizerie, manichiură, pedichiură, make-up, tratamente faciale, Kinetoterapie, masaj și reflexoterapie.
Cei prezenți luni, 1 februarie  2016, vor avea parte de servicii de calitate la prețuri atractive și șansa de a beneficia de toate aceste servicii gratuit, toate într-o singură zi, dacă participă la tombola organizată cu prilejul inaugurării.
În luna februarie, salonul beneficiază de unele oferte promoționale, așa că e bine să vă interesați și să profitați de ocazie!
Descoperă look-ul care ți se potrivește la salonul Princess Style, care poate deveni salonul tău preferat!

 

5:15 pm Vineri, 29 Ianuarie, 2016

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei