Bărbat prăbușit fără suflare pe-o căldură care i-a fost fatală: S-a stins la spital – FOTOGALERIE 

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a ajuns în stare critică la spital după ce a căzut din căruță.


Dumitru L. era cunoscut cu probleme cardiace și pe o vreme caniculară, ar fi consumat și băuturi alcoolice, combinație care i-a fost fatală.

Totul s-a petrecut pe drumul Botoșani-Dorohoi, la ieșirea din Cătămărăști Deal, când botoșăneanul s-a prăbușit la pământ, fiind găsit de medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Botoșani în stare de inconștiență. 

„Am găsit un pacient care era căzut, cu fața în sus, s-au efectuat manevrele de resuscitare, și a fost transportat la spital. Pacientul nu prezenta aparente plăgi, ci doar contuzii”, a declarat doctorul Liviu Stan, medic pe Ambulanță.

Din câte se pare, bărbatul se întorcea de la muncile câmpului alături de fratele său și s-a prăbușit la pământ dintr-o dată, la distanță mică de domiciliul său. În pofida manevrelor de resuscitare, care au continuat vreme de zeci de minute și la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Județean „Mavromati”, inima bolnavului a refuzat să mai bată.

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei