Atmosferă de poveste la Uvertura Mall

Sărbătorile se apropie, iar atmosfera de poveste din Uvertura Mall este marcată cu evenimente dedicate Crăciunului. Clienții Uvertura Mall continuă să aibă motive de bucurie la shopping pentru că în perioada 17-24 decembrie se desfășoară campania ”Cumperi cadoul pentru cei dragi și mănânci gratis”.


Toți cei care cumpără din magazinele Uvertura Mall de minim 150 lei și merg cu bonul la centrul de premiere amplasat la parter, primesc automat un voucher gustos, valabil la restaurantele: Ospățul Regilor, Spartan, Crepe Delice și Shanhay. Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul oficial Uvertura Mall.
”Scrierea unei scrisori adresată lui Moș Crăciun este o tradiție superbă și care îi fascinează pe cei mici. Ajută-ți copilul să compună scrisoarea către Moș Crăciun, ghidează-l să o depună în cutia poștală de la parterul Uvertura Mall, iar noi ne asigurăm că fiecare scrisoare va ajunge la spiridușii Moșului. Scrisoarea care le va capta cel mai mult atenția, va fi trimisă Moșului, iar acesta va pune în tolba lui cadoul visat și îl va duce chiar el, la tine acasă. Așa că nu uita să lași pe scrisoare adresa și datele de contact, pentru ca Moșul să te gasească în timp util. Scrisorile pot fi depuse în cutia poștală de la parter în perioada 17-23 decembrie. Sau poți să îi înmânezi scrisoarea direct Moșului, care va fi prezent la Uvertura , zilnic, în perioada 18-24 decembrie, între orele 17:00-21:00. El va oferi multe cadouri dulci și va face fotografii cu toți copiii cuminți.” –au anunțat reprezentanții Uvertura Mall.
În sacul Moșului se găsesc numeroase alte surprize și evenimente speciale, la care sunt așteptați toți botoșănenii. La etajul 3, expozanții de la târgul de artizanat și handmade, propun clienților articole realizate cu migală și îndemânare. Obiectele unicat sunt sugestii inspirate pentru cadourile de sub brad.
Sâmbătă, „spiridușii” de la Fundația ECO-RO-TIN îi vor învăța pe copii cum să realizeze decorațiuni de Crăciun, ajutându-i să-și pregătească locuința pentru întâlnirea cu Moșul. Atelierul de creație va începe de la ora 14.00, la etajul 4.
Începând cu ora 16:00, la etajul 4, Clubul Star Dance va reuni pe scenă cei mai talentați copii, care au pregătit mișcări și coregrafii inedite.
În intervalul 16:00-18:00, la etajul 4, se va organiza un atelier de dans standard Vals Vienez/Tango pentru tineri și toți cei care vor să petreacă Revelionul sau Crăciunul pe ringuri de dans.
Seara, cadoul muzical va fi oferit de membrii Ansamblului Muguri de Fluier de la Stăuceni care vor urca pe scenă de la ora 18:00, iar Ansamblul Jijia din comuna Albești, începând cu ora 19:00.
La Uvertura Mall, colindele vor răsuna întregul week-end, spre încântarea clienţilor aflaţi în căutarea darurilor de Crăciun. Atmosfera de sărbătoare  va fi întreținută de poveștile muzicale de Crăciun, de tradițiile și obiceiurile specifice sărbătorilor de iarnă, oferite de zeci de grupuri și ansambluri din Botoșani, care vor împarți cele mai calde urări de bine auditoriului.
Uvertura Mall- Ne vedem în centru!

 

10:43 pm Miercuri, 16 Decembrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei