Atelier de creaţie pentru Halloween la mall

Prințese, vrăjitoare, prinți sau războinici. Orice costum visează copiii pentru sărbătoarea împrumutată de la americani, poate fi posibil.


Uvertura Mall Botoșani în parteneriat cu Club “Modas Studio”  organizează în luna octombrie Ateliere de creație și distracție, gratuite pentru toți copiii cu vârste între 6 -14 ani. În fiecare sâmbătă a lunii octombrie, între orele 14:00 -16:00 copiii sunt așteptați în Uvertura Mall, la etajul 4, unde vor învăța și vor crea accesorii și articole pentru ziua de Halloween.

Iar între orele 16:00 -18:00 tot  la etajul 4, copii vor putea participa gratuit la atelierele de Dans Popular, unde moderatorii Club “Modas Studio” îi vor îndruma să facă primii pași în arta dansului popular românesc.
Cele mai bune creații, dar și cei mai pasionați dansatori vor fi premiați cu vouchere oferite de Uvertura Mall, pentru a se bucura și de mai multă distracție la spațiul de joacă Trombi din incinta Centrului Comercial.

5:25 pm Joi, 15 Octombrie, 2015

Adauga un comentariu

Nume (necesar):
Email (nu va fi publicat) (necesar):
Website:
Completati caracterele din imagine in casuta alaturata
Cod de securitate:
loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei