Ăsta da concurs: se caută cel mai tare iubit

Luna februarie vine la Uvertura Mall cu un recital de surprize pentru cei care sărbătoresc cel mai frumos sentiment uman. Pasiunea este cuvântul de ordine care definește cel mai bine calendarul de evenimente pregătit pentru toți clienții botoșăneni, indiferent dacă vorbim de pasiune pentru cumpărături, pasiune pentru divertisment sau pasiune pentru gesturi de iubire.


Sub îndemnul ”Love to… Shop”, cel mai apreciat complex comercial din Botoșani, premiază cumpărăturile realizate la brandurile preferate cu mii de premii instant, constând în praline de ciocolată, deserturi speciale la Patiseria ”Ștefania”, vouchere de cumpărături sau sticle de Coca Cola. În plus, toți clienții intră în tombolă pentru un superb inel cu diamant, acordat de Bijuteria ”Atlantis Gold”.

Îndrăgostiții de toate felurile sunt invitații speciali ai zilei de 14 februarie, când, Uvertura Mall se îmbracă în haine de sărbătoare și așteaptă vizita lui Cupidon. Concursul ”Cel mai Tare Iubit”, unde domnii au posibilitatea de a câștiga premii pentru doamnele lor, Photo Corner-ul Iubirii, creat pentru imortalizarea sentimentului și spectacolul incendiar de la scenă, unde va concerta Trupa Odyssey, reprezintă garanția unei seri memorabile!

De Valentines Day ai toate motivele să petreci alături de Uvertura Mall.

 

loading...
Ancheta săptămânii
Consilierii locali liberali cu averile scoase la vedere: De la apartamente & case din Dorohoi și până în Iași și tinerețe... haine grele
Reportaj
"Ce roșu era cerul": O dorohoiancă cu aproape un secol de viață le face cinste eroilor prin poveștile sale - FOTO
Sondaj
Sunteţi mulţumit de cum arată municipiul Dorohoi?
   
   
   
   
   
Newsletter
Editorial
Dorohoiului capătă voce în urbea interlopului şi-a patronului analfabet
Poza Zilei